A templomunk felújítását 2021-2022 között a Magyar Kormány támogatta!


BGA Logo

 

Itt a tavaszi szünet – meghívó

E-mail Nyomtatás

Kedves gyermekek és ifjúságunk!
A tavaszi szünet egy új lehetőséget nyújt a számodra, hogy felfrissülj, töltekezz, pihenj, de legfőképpen tedd ezt egy közösségben. Ezért jöjj közénk.

A szórakozást és az örömet szeretnénk bevinni közösségünkbe ezekkel a rendezvényekkel:

-   Tavaszi túra a Zöld várba – az ébredező természet és melengető napsugár kiváló lehetőség a lélek felfrissülésére. Örömmel várunk hétfő reggel – március 5.-én 9.-órakkor a plébánia elé, ahol kezdetét veszi ez a „meghódító út”. Öltözzetek rétegesen, hozzatok magatokkal egy kis testi táplálékot és sok-sok vidámságot. A többiről mi gondoskodunk. Žmurkajúci

 

-   Ügyességi verseny és közös játék – erre a rendezvényre pénteken – március 9.-én szintén 9.-órai kezdettel kerül sor. Ebbe a versenybe benevezhetnek kicsik, nagyok egyaránt. Szükség lesz egy kis ügyességre, tájékozottságra és persze akaratra. A többi meglepetés. A verseny után társasjáték formájában élheted meg a közösség építés szellemét.
Nagy örömmel és szeretettel várunk és bízunk benne, hogy elhozod barátaidat is, hogy együtt, teli élményekkel, felfrissülve folytathassuk tovább a most – egy kis időre elfelejtett tanulást.

Csábító

Mária Légió

ELÉRHETŐSÉGEK

Római Katolikus Egyházközség - Csáb
Petőfi utca 31
991 25 Csáb, Szlovákia

Telefon: +421 47 882148
Mobil: +421 903 174933
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bank számlaszám: SK27 0200 0000 0037 5680 6454

PARTNEREK