A templomunk felújítását 2021-2022 között a Magyar Kormány támogatta!


BGA Logo

 

HÉTVÉGE PRÁGÁBAN

E-mail Nyomtatás

HÉTVÉGE PRÁGÁBAN - nyári kirándulás

 

  

         Tisztelt Olvasó!

Elsősorban dél-szlovákiai,  katolikus hívők számára állítottuk össze a következő rövid,  hétvégi prágai programot,  figyelembe véve az esetleges résztvevők korát, érdeklődési körét. A program módosítható!

Felhívjuk az érintettek szíves figyelmét, hogy a prágai városnézés gyalogosan történik, tehát a kényelmes cipő elengedhetetlen. 

PROGRAM:

Pénteken délután érkezés a prágai  Fopályaudvarhoz,  letesszük az autóbuszt és teszünk egy kiadós sétát az Újvárosban és az Óvárosban, érintve a Szent Vencel teret, a festői Óváros teret, a Károly Egyetem és a Rendi  Színház épületét, a Havasboldogasszony templomát, Lőportornyot és egyebeket, majd  az autóbusszal kiutazunk a szálláshelyre. A szobák elfoglalása, vacsora.

Szombaton a reggeli elfogyasztását követően autóbuszba szállunk és felmegyünk a Prágai Vár mögé, ahol  megkezdjük gyalogos ismerkedésünket a vár környékével útba ejtve a Szent Vitus Székesegyházat is, majd lesétálva a Várból útba ejtjük a Prágai Jézuska híres templomát, amely a leghíresebb kegyhelynek számít Prágában és a Károly hidat. Az ebéd elfogyasztása után egy kis szabad program következik,  majd az esti órákban ismét kibuszozunk szálláshelyünkre.

Vasárnap  a reggeli után autóbuszba ülünk és  elindulunk, útközben a megbeszélt helyeken még szünetet tartva („bátrabb csoportok számára“:  hazaindulás a vasárnap 17.00 óra körül - a magyar nyelvű szentmisét követően).

 

Időpont:        2017.07.28.-30.

 

Szálláshely:   VŠCHT VOLHA -  3* szálláshellyé átépített, tiszta, egyszerű lakosztályokban, amely 2 hálóból és egy zuhanyzóból, toalettből áll. Az autóbusz a szálláshely mellett parkolhat ingyenesen,  az étterem a reggelik és az első napi vacsora elfogyasztására  az épületben található. 

Az ár tartalmazza:

2 éjszaka két- vagy három ágyas szobában reggelivel és egy kétfogásos vacsorával a szálláshelyen

Kb. 4+6 órás városnézést 

1x késői ebéd tipikus csehországi  levessel, főétellel és desszerttel + 1 pohár sor vagy bor vagy üdítő a városnézés után

1 fo  két v háromágyas szobában   65EUR

2 szobához tartozik egy zuhanyzó. 

Az autóbusz rendelésnél figyelni kell arra, hogy Prágában (kivéve a Volha szálláshelyhez tartozó parkolót) mindenért fizetni kell, még azért is, hogy az autóbusz megáll és kiszállnak az utasok. Parkolás a városközpont kijelölt parkolóiban:  50-300Kc/óra).

Csábító

Mária Légió

ELÉRHETŐSÉGEK

Római Katolikus Egyházközség - Csáb
Petőfi utca 31
991 25 Csáb, Szlovákia

Telefon: +421 47 882148
Mobil: +421 903 174933
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bank számlaszám: SK27 0200 0000 0037 5680 6454

PARTNEREK